maandag 14 maart 2011

weer nieuwe spulletjes in de webshop

Hoi allemaal,

De webshop is weer aangevuld met nieuwe oude brocante spulletjes.
Vorige week was het wat rustiger in de winkel vanwege de vakantie, veel mensen zijn hier er toch even tussen uit geweest. Hopelijk is het van de week wat drukker. Vanwege het weer zal dat ook wel, als het zonnetje schijnt willen de mensen toch graag weer wat leuks voor buiten of leuke bloemen voor binnen.
Omdat het wat rustiger was hebben we de winkel weer een beetje verbouwd. Daar zal ik vanavond even foto's van proberen te plaatsen. Nu eerst wat fotos van de nieuwe handel.

fijne dag allemaal,

liefs colinda

8 opmerkingen:

 1. Wat leuk !! heb even genuffeld bij je !! mooie website hebben jullie hoor!!.....ben je vrij op maandag ?? of dicht??...liefs van mij fijne week !!...xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga je volgen hoor!!
  Kom ook eens bij mijn rond neuzen op mijn blog. Dat vind ik erg gezellig!

  Fijne week,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat tasje!!!
  Om verliefd op te worden ;0)
  fijne week
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoop voor je dat jullie het deze week wat drukker krijgen. Maar even de tijd hebben om opnieuw in te richten is op zijn tijd denk ik ook wel lekker toch. Leuke spulletjes weer.Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ja idd dat tasje is echt lief!!!

  fijne avond
  groet stina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi,
  Leuk he weer allemaal nieuwe spullen in de winkel.Langzamerhand zal het wel weer drukker gaan worden als het beter weer word.Wij hebben de boel vorige week ook veranderd en ik verheug me erop om morgen weer open te zijn.Goeie verkoop,groetjes van Eleonore.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt wel oog voor leuke spulletjes, echt weer O met zorg uitgekozen...
  Onze hond is een Friese Stabij, 13 jaar oud en komt uit een asiel in Limburg (ons grapje is altijd een friese hond die limburgs praat en mijn man is half fries, dat zorgt voor spraakverwarring in ons gezin)

  Fijne avond, lieve groet, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk...al die nieuwe spulletjes....vooral dat tasje ( ben echt een tassenfreak )....ach ja...zo hebben we allemaal wel wat..
  Lieve groetjes van Bianca

  BeantwoordenVerwijderen