maandag 4 juni 2012

Druk druk druk pffffff

Lieve volgers, Van mijn goede voornemen in januari om weer wat meer te gaan bloggen is helaas niks terecht gekomen. Hier waren veel verschillende redenen voor. Ten eerste te druk met onze winkel. Ten tweede druk met verbouwen van de bovenverdieping van de winkel tot ons mini woonhuisje. En verder hebben we het met van alles en nog was veel te druk gehad en nu eigenlijk nog steeds. Ze zeggen altijd de laatste loodjes wegen het zwaarst. Nou in dit geval is het bijna letterlijk zo, pfffff zoveel dingen die eigenlijk nog in een korte tijd geregeld zouden moeten worden. 19 Augustus (later of eerder kan ook)worden Jeroen en ik namelijk vader en moeder van een lief klein babytje. Dit is over 2,5 maanden al dus de tijd gaat echt extreem vlug. Super leuk natuurlijk allemaal maar het brengt ook weer een hoop geregel met zich mee. ( mijn Buik met 28 weken zwangerschap) Want voor die tijd moet er natuurlijk wel een babykamer klaar zijn. En de rest van de woning die is nu namelijk ook nog niet helemaal klaar. We hebben op dit moment nog een hoop kleine dingen te doen in bijna alle kamers om te zorgen dat het echt af is. Onder andere in de badkamer moet er nog een vloer in. En in de keuken moet nog een stukje getegeld worden achter het aanrecht. Ondertussen wonen we er al wel weer 2 maanden. Dit betekent ook dat ons oude huis te koop staat en dat wij eigenlijk heel graag het huis verkocht willen hebben voordat de kleine komt. Hopelijk gaat dat lukken in deze zeer moeilijke tijd van huizen verkopen. Verder moet er voor de kleine ook van alles gekocht worden. Daar zit stiekem ook veel tijd in,maar is wel super leuk om te doen. Een echte aanrader om inspiratie op te doen voor kinderkamers is bij kidsfactory in Breda. Echt hele gave ideeen hebben die voor kinderkamers. Niet alleen voor babys maar ook voor peuters,kleuters, schoolkinderen en zelfs tieners. www.kidsfactory.nl Eigenlijk heb ik nog wel veel meer te vertellen maar dat komt in mijn volgende blog wel. Die we dus nu echt weer wel gaan bijhouden ;) liefs Colinda en Jeroen en ....... Ps ik vind het vreselijk irritant alle zinnen zo aan elkaar geplakt zonder witte tussenregels maar krijg het niet verholpen. mensen tips?

12 opmerkingen:

  1. hé, wat een leuk nieuws dat er een babietje op komst is! lieve groet, @nne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd hoor met je zwangeschap! Kan me voorstellen dat je nu even andere dingen aan het hoofd hebt dan bloggen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohh....wat een leuk nieuws Colinda, van harte met je zwangerschap en pfff......wat hebben jullie het druk.
    Allemaal leuke dingen, maar er gaat wel veel tijd in zitten.
    Succes met alle klussen.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heerlijk een baby op komst, geniet ervan hoor...en ja wat is het dan leuk om babyspullen te kopen en in te richten en zoveel meer...
    Maar wel heel druk!!!!
    Doe rustig aan en heel veel geluk al voor jullie....

    Lieve groet,
    ♥Eefie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jeetje, jij hebt straks je zwangerschapsverlof nodig om bij te komen; vergeet af en toe niet te genieten hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gefeliciteerd zeg.

    Spannend, nu nog de laatste loodjes. Hield je het een beetje vol met de hitte?

    Baby groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat leuk zeg !!! gefeliciteerd...mijn nichtje is 18 aug uitgerekend...zo spannend......liefs en sterkte met alles....liefs Ria...xxx...

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gefeliciteerd! Een hele drukte bij jullie, vergeet je niet ook te genieten ;)

    Lieve groet, Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Colinda! Lang niet meer gezien/gesproken/gelezen. gefeliciteerd met jullie zwangerschap. Ontzettend leuk nieuws zeg! Er gebeurt nogal wat in jullie leven. Leuk hoor. Draait de winkel een beetje? Ik gun het jullie zo. Laat je over 2 maanden weten wat het is geworden?
    Liefs Anna Marie.
    P.s. Jeroen ook van harte gefeliciteerd he!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gefeliciteerd, natuurlijk moet alles geregeld worden, is ook logisch toch !

    Fijne week.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hey!! Wat leuk joh! Blogwereld is weer heel wat anders he? Ik vind het ook altijd zo moeilijk om zoiets bij te houden haha. Maar goed, ik zal ook jou volgen ;) Knuf uit Strijen.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Altijd leuk een baby kamer inrichten. Mijn dochter is al 6 en nu ben ik haar kinderslaapkamer opnieuw aan het inrichten met allemaal leuke spulletjes zoals; speelgoedkist, boekenkast, knutselhoekje en ander kleurtje op de muur.

    BeantwoordenVerwijderen